Полицаят от Четвърто районно управление в Бургас, който бе задържан

...
 Полицаят от Четвърто районно управление в Бургас, който бе задържан
Коментари Харесай

Временно е отстранен полицаят от Бургас, задържан за побой над младеж

 

Полицаят от Четвърто районно ръководство в Бургас, който бе арестуван за побой на плаж „ Градина “ на 1 юли, е краткотрайно отхвърлен от служба.

Това разгласи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов в Народното събрание на чуване за случая, заяви Българска телеграфна агенция.

Министърът е убеден, че обвиненият за побоя ще бъде уволнен.

 Обявен за търсене: Откриха мъртъв мъж на Мальовица България 2 мин. Обявен за търсене: Откриха мъртъв мъж на Мальовица  Творческата организация Tribal Worldwide Sofia трансформира активността си с фокус върху цифрово наличие Advertorial 2 мин. Творческата организация Tribal Worldwide Sofia трансформира активността си с фокус върху цифрово наличие  Нов вид на COVID-19: Как протича „ Флирт “ и до каква степен е рисков? Тази сутрин 3 мин. Нов вид на COVID-19: Как протича „ Флирт “ и до каква степен е рисков?  Опасни жеги в цялата страна България 2 мин. Опасни жеги в цялата страна  17 депутати са изключени от парламентарната група на Движение за права и свободи България 3 мин. 17 депутати са изключени от парламентарната група на Движение за права и свободи  Потенциална опасност за женското здраве: 16 типа тежки метали откриха учени в тампоните Светът 4 мин. Потенциална опасност за женското здраве: 16 типа тежки метали откриха учени в тампоните  Делян Пеевски: Определени хора желаят да разрушат Движение за права и свободи, аз войни не повеждам България 3 мин. Делян Пеевски: Определени хора желаят да разрушат Движение за права и свободи, аз войни не повеждам  Обявен за търсене: Откриха мъртъв мъж на Мальовица България 2 мин. Обявен за търсене: Откриха мъртъв мъж на Мальовица  Творческата организация Tribal Worldwide Sofia трансформира активността си с фокус върху цифрово наличие Advertorial 2 мин. Творческата организация Tribal Worldwide Sofia трансформира активността си с фокус върху цифрово наличие  Нов вид на COVID-19: Как протича „ Флирт “ и до каква степен е рисков? Тази сутрин 3 мин. Нов вид на COVID-19: Как протича „ Флирт “ и до каква степен е рисков?  Опасни жеги в цялата страна България 2 мин. Опасни жеги в цялата страна  17 депутати са изключени от парламентарната група на Движение за права и свободи България 3 мин. 17 депутати са изключени от парламентарната група на Движение за права и свободи  Потенциална опасност за женското здраве: 16 типа тежки метали откриха учени в тампоните Светът 4 мин. Потенциална опасност за женското здраве: 16 типа тежки метали откриха учени в тампоните  Делян Пеевски: Определени хора желаят да разрушат Движение за права и свободи, аз войни не повеждам България 3 мин. Делян Пеевски: Определени хора желаят да разрушат Движение за права и свободи, аз войни не повеждам

За момчето със счупена челюст поради съборено парче пица в нощта на посрещането на Джулай морнинг – 20-годишния Владимир Радев, ви разказахме на 8 юли.

Няма данни той да е казвал, че е правил спомагателна охранителна активност

Момчето беше останало с усещане, че е ударен от охранител на плажа.

„ Задържаният Христо Петров, който е на 21 години, работи в Министерство на вътрешните работи от 25 октомври предходната година и е в изпитателен период. Той е патрулен служител на реда “, обяви през вчерашния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи Димитър Кангалджиев. 

Няма данни той да е казвал, че е правил спомагателна охранителна активност

По време на багра служителят на реда е бил в отпуск. Преди да стартира работа като служител на реда, той е работил като охранител.

Проверява дали при посрещнаето на Джулай морнинг Христо Петров не е работил нерегламентирано като частен охранител.

Калин Стоянов разгласи още че е приказвал с потърпевшия сподели, че към този момент е приказвал с потърпевшия Владимир Радев и го уверил, че този случай ще остане под негов надзор.

Стоянов сподели, че по цялото Черноморие тази година са командировани над 400 души от страната.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР